FK Česká Třebová – Polička 3 : 1 (1:0)

sobota 19.10.2024

Branky: Bohdanov, Jansa, Keprt

Sestava: Kebrle – Hildebrand, Chadima, Jansa, Keprt, Kolář, Langál, Pietkiewicz, Šindelář, Štěpánek Valenta (Bohdanov, Frnka, Kosár, Krejčí, Nadtochyi, Prykhodko, Veselá)

Zápas o první místo tabulky sliboval kvalitní utkání z obou stran. Začátek utkání patřil nám, ale první velkou šanci zahazuje Jakub Jansa, který sám před brankářem trefuje přesně jeho náruč. Soupeř odpověděl o chvíli později, náš brankář Matouš Kebrle vytahuje skvělý zákrok proti střele hostů po dlouhém nákopu za obranu. Od té chvíle jsme převzali otěže zápasu a dostali soupeře pod tlak. Naše řešení situací v poslední třetině hřiště bylo však nepřesné a často ukvapené. Přesto jsme dokázali vstřelit branku, kdy ve 34.minutě Jakub Jansa po úniku našel před brankou Bohdana Bohdanova a ten trefil z voleje přesně – 1:0.

Druhá půle přinesla stejný obrázek. My se tlačili do útoku a soupeř čekal na brejky. S těmi jsme si poradili ještě lépe než v poločase prvním a tak přišlo to, co přijít muselo. V 54.minutě vystihl před vápnem Jansa rozehrávku soupeře a neomylně trestal střelou pod břevno – 2:0. A to nebylo vše. V 61.minutě si Lukáš Keprt postavil balón a z přímého kopu trefil přesně přes zeď – 3:0. Soupeř v závěru snížil, když se po individuální akci prosadil útočník soupeře Jaroslav Dočekal a pokazil tak čisté konto naší defenzívě.

Hráči zaslouží pochvalu a věříme, že naše výkony budou čím dál tím lepší.

Share: