FK Česká Třebová – Choceň 3 : 2 (1:1)

sobota 5.10.2024

Branky: Jansa, Valenta, Keprt

Sestava: Kebrle – Frnka, Hildebrand, Chadima, Jansa, Keprt, Kolář, Šindelka, Štěpánek, Valenta, Veselá (Kosár, Krejčí, Nadtochyi, Pietkiewicz)

V domácím utkání s Chocní jsme opět ovládli začátek zápasu. Ve 3.minutě jsme ještě branku nevstřelili, ale v 5.minutě již ano. Jakub Jansa využil špatného postavení brankáře a střelou z dálky na přední tyč nás posílá do vedení. Poté hra uvadla, jakoby nám branka uškodila. Přesto jsme byli nebezpečnější, ale buď nás zastavila naše nepřesná koncovka nebo dobře chytající hostující brankář. Hosté vyrovnali po střele z velkého úhlu, která zapadla přesně za tyč – 1:1. A když brankář Chocně bravůrně vytáhl Jansovu střelu pod břevno, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Druhý poločas přinesl stejný obrázek. Tlačili jsme se do útoku a soupeř využíval každou skulinku v naší defenzívě. Ta však pracovala výborně a tak jsme se radovali my po dorážce Honzy Valenty – 2:1. Vítěznou branku vstřelil hlavou Lukáš Keprt po centru Honzy Valenty a zdálo se být rozhodnuto. Soupeř však šest minut do konce zápasu snížil a poslední minuty tak byly z naší strany hodně nervozní.

Pochvalu si zaslouží všichni aktéři zápasu, jak domácí, tak hosté.

Příští utkání hrajeme opět doma, kdy k nám zavítájí Lázně Bohdaneč a to k pohárovému utkání ve středu 9.10. od 16:00.

Share: