Vysoké Mýto – FK Česká Třebová 2 : 5 (1:1)

Branky: Jansa, Chadima, Keprt, Lengál, Nadtochyi

Sestava: Bednář – Frnka, Hildebrand, Chadima, Jansa, Keprt, Langál, Prykhodko, Štěpánek Valenta, Veselá (Nadtochyi, Kebrle)

Zápas hraný kvůli podmáčené ploše na hřišti v Dobříkově jsme výsledkově zvládli. Nikoliv však herně. První poločas byl z naší strany velice slabý. Někteří naši hráči se po hřišti doslova potulovali bez nabídky a důrazu. Přesto jsme šli do vedení zásluhou Štěpána Lengála, který střelou přehodil domácího brankáře. Soupeř však vyrovnal z trestného kopu po dalekonosné střele, která zapadla přímo pod břevno – 1:1. Poté jsme ještě nastřelili Matoušem Kebrlem břevno a to bylo vše.

Poločasová přestávka pomohla některým hráčům ujasnit si, proč fotbal hrají a že kolektiv je více než jednotlivec. Ve druhé půli jsme soupeře přehráli a šance střídala šanci. Ve 47.minutě jsme konečně jednu z mnoha proměnili Kubou Jansou a získali tak potřebný klid na naše kopačky. V 58.minutě se z trestného kopu z vápna přesně trefuje Lukáš Keprt – 1:3. Další branku vsítil Tadeáš Chadima, který tak potvrdil svůj dobrý výkon. Soupeř vstřelil svou druhou branku dvě minuty před koncem po střele na zadní tyč. Poslední gól si pro sebe ujmul Mykhailo Nadtochyi, který jako tank prošel přes čtyři hráče soupeře a vstřelil tak svou první soutěžní branku ve starších žácích.

Příští utkání nás čeká ve čtvrtek 26.9. v Hlinsku, kam zajíždíme k pohárovému zápasu.

Share: